Zenekarunk rövid történelme évszámokban

logo

Mottónk :  

Ha megtudsz nézni valamit a saját szemeddel és meghallgatni valamit a saját füleddel , akkor nincs szükséged arra , hogy mások véleményére hallgass !!
A zene számunkra nem munka hanem szenvedély !!!

 

2008 – Zenekarunk megalapításának éve

 

A Royal Team zenekar 2008 őszén alakult meg . Alapító tagok : Kerner Tibor és Kófity Henrik

Henrik jött az ötlettel , mi lenne ha zenekart alapítanánk közösen ? Egy pár közös próba és rájöttünk ennek van értelme és jövője , így el is kezdődtek a próbák  kettesben .

 

2009 – Első énekesnőnk : Czumbil Henriette

 

Hamar jött az ötlet , kellene valami új , valami , ami itt Szatmárnémetiben 2009 – ben még nem igazán volt elterjedt más zenekarok körében . Szükség van egy énekesnőre !!!  Igy januárban csatlakozott a zenekarhoz Czumbil Henriette énekesnő , aki addigi zenei múltjával és tapasztalatával , erőteljes dinamikus hangjával hozzájárult a zenekar gyors előrehaladásához.

Nagyon sok próba és rövid időn belül egyre több fellépés jelezte , jó úton járunk  !!!

 

2010 Énekesnő váltás : Müller Ingrid

 

Ez évben nagyon sok zenés est a Chilly Csárdában és az Yvette vendéglőben  , továbbá bálok , bankettek , céges partyk , első áldozások és lakodalmak azt bizonyítják  hogy csapatunk egyre ismertebbé válik  a mulatós műfajt kedvelők körében .

Év vége felé közeledve Henriette , családi okokból kifolyólag úgy dönt , nem folytatja tovább énekesnői pályafutását .

Rövid keresgélés után  , december elején bemutatkozik zenekarunk második , csinos jó hangú énekesnője , Müller Ingrid személyében .

 

2011 A feltörekvés éve

 

Ez év márciusában együtt énekelünk Fásy Ádámmal , Baby Gabival , Sihell Ferryvel . Nagyon sok fellépést tudhatunk magunk mögött  , lakodalmak , bálok , céges partyk , egyébb rendezvények alkalmából  ….. felkérések Erdély több  megyéjéből valamint Magyarországról !

Többen is , zenekarunk szempontjából a feltörekvés évének nevezték  2011  -et !! Visszatekintve  valóban így volt.

 

2012 – Első , Nóta TV szereplésünk

 

A 2012 – es esztendő , a zenekar számára meghozni látszik azt a megbecsülést , szeretetet , ismeretséget  , tiszteletet klienseink , partnereink , rajongóink részéről  , amit viszonylag ilyen rövid idő alatt kevés zenekarnak sikerül elérnie saját önerejéből , ebben a műfajban . Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az a sok felkérés , érdeklődés , ami együttesünket , Erdély legjobban foglalkoztatott és legkeresetebb mulatós zenekarok sorába állítja .

Műsornaptárunk immár több mint egy évvel előre megtelt .

Novemberben meghívást kaptunk  a Nóta TV Lagzi Bár című lakodalmas műsor egyik élőfelvételére . Megtisztelő számunkra hogy az  első és egyetlen Szatmár megyei zenekar vagyunk , aki szerepelt a Nóta TV   képernyőjén !

 

2013Újabb TV fellépések …

 

A 2013 – as esztendő , kétségkívűl az eddigi legsikeresebb év , hiszen zenekarunk immáron elismert nem csak Erdélyben hanem Magyarország területén is .

Újabb TV fellépések, meghívást kapunk a Nóta TV  szilveszteri és karácsonyi, valamint a Muzsika TV  szilveszteri műsorainak felvételeire . Számos lakodalom és egyébb fellépések  , stúdió hangfelvételek megjelenése  valamint az első saját dal megírása  , zeneszerkesztése és stúdiófelvétele “Csendül a nóta” címmel  , a 2013 – as év mérlege .

Ez évben nyílvánossá válik számunkra  , hogy a Royal Team két irányvonalat követ majd , az egyik Royal Team néven – koncerteken , TV műsorokban és egyébb rendezvényken fellépő előadó , illetve Royal Team Zenekar – lakodalmakon és ehez hasonló más rendezvényeken fellépő zenekar .

 

 

2014Saját dalok megjelenése

 

A 2014 -es év lakodalmas műsornaptára még  2013 – ban megtelt …. január elején jelent meg második saját szerzeményünk “Fütyül a madár” címmel …. ugyancsak e hónapban meghívást kaptunk a SLÁGER TV (Nóta TV)  – Pertu Parti című műsor nyílvános TV felvételére .

Február 14 – én  , pénteken hivatalosan is születésnapot ünnepelhettünk , hiszen megalakult a  BEST ROYAL TEAM 2008  SRL  , ami annyit jelent , hogy zenekarunk most már számlaképes .

Áprilisban megjelent két újabb saját dalunk “Nincsen pénzem” és “Pálinkával gyógyítgatom szívemet”  címmel , valamint két újabb meghívást kaptunk a SLÁGER TV  Eszem-iszom dínom-dánom és a Pertu Parti című műsorok nyílvános TV felvételeire .

De ami a legfontosabb és zenekarunk életében az eddigi legnagyobb mérföldkő , az április végén a SLÁGER TV  – vel kötött megállapodásunk , és büszkék vagyunk arra , hogy most már mi is a SLÁGER TV  csapatát erősíthetjük !

Ezek után , mindennap több alkalommal is találkozhatnak velünk a kedves rajongóink a MAGYAR SLÁGER TV  képernyőjén.

uj

Több felkérés is érkezett nem csak lakodalmakra , hanem  1 órás szabadtéri koncertekre, községnapok és egyébb rendezvények alkalmából .

Újabb Royal Team dalok láttak napvilágot “Magyar Mulatós” és “Hófehér Gyöngyvirág” címmel, dalok melyek nagyon hamar ismertekké váltak rajongóink körében és melyeket fellépéseinken velünk együtt énekel a közönség .

Szeptemberben , Szatmárnémetiben forgattunk a Sláger TV stábjával . Elkészítettünk két újabb hivatalos videoklipet.

Októberben következett két újabb saját dal , a hetedik melynek cime “Eljött a karácsony” és decemberben láthattak  a Sláger TV műsorán illetve a nyolcadik saját szerzemény “Miért fáj úgy címmel”  , egy lassú szerelmes dal. 

Október végére elkészült és az Artisjus Magyarország védettségét élvezi zenekarunk eddigi legsikeresebb dalának , a “Fütyül a madár” REMIX változata is .

 

2015A változások és első lemezünk megjelenésének éve …. újabb énekesnőváltás : Boda Bianka

 

Január 23. péntek – két Royal Team videoklip PREMIER , Magyarország legnézetebb zenecsatornáján, a  Sláger TV műsorán .

Január vége –  két újabb Royal Team DALPREMIER , már a kilencedik saját dal “Gyere és táncolj” valamint egy  újabb feldolgozás  “Csavargó lettem” címmel . 

Már év elején változás  történik, hiszen eddigi énekesnőnk, Ingrid úgy dönt , hogy év végén kiszáll a csapatból ( külföldre távozik végleg ) .

Március  –  bemutatkozik zenekarunk új énekesnője , Boda Bianka személyében  egy újabb Dalpremierrel egybekötve , zenekarunk tizedik saját szerzeménye melynek címe “Mulassunk az angyalát” .

DdSC_0759

Március közepén már Bianka vett részt a Sláger TV egyik felvételén, Akasztón ( Magyarország ) …… Szatmárnémetiben pedig a Sláger TV Party koncerten, végleg elnyerte a Royal Team rajongók szimpátiáját .

Április 17 – tizenegyedik saját dalunk megjelenésének időpontja , “Szívemből köszöntelek” címmel, ami egyébként egy születsénapos dal .

 

DSC_0608

 Ez év áprilisában egy újabb, ezúttal menedzsmenti szerződés megkötése a Sláger TV vezetőségével, új fordulópont zenekarunk életében. Köszönjük szépen a megtisztelő lehetőséget.

Musorrendeles

 Május elejétől látható a “Csavargó lettem” című videoklipünk a Sláger TV műsorán mely nagy sikernek örvend , ugyancsak e hónap végén került sor  két újabb videoklip premierjére a Sláger TV  – ben,  “Mulassunk az angyalát”  és  “Szívemből köszöntelek”  címmel !!

Július végén megjelent a Royal Team első hivatalos CD – je  , “Fütyül a madár” címmel , a Sláger TV és a Tematic Cable gondozásában ! Köszönet érte  , nélkülük ez nem jöhetet volna létre ! Majd augusztusig következik két újabb feldolgozás : “Piros lett a pipacs” és “Én magával nem lehetek boldog” címmel !

Szeptember elején , több mint másfél év várakozás után végre  kezünkben a Royal Team név és logó védettségét igazoló hivatalos dokumentum .

Ugyanebben a hónapban , több mint 200 rajongó jelenlétében került sor egy fergeteges  lemezbemutatóra.

Októberben megjelent egy újabb saját dal , a tizenkettedik , “Igy élem a világom” címmel .

November 4-én a Sláger TV -ben egy újabb Royal Team videoklip premiert láthattak a kedves rajongók és nézők , elkészült a “Miért fáj úgy” című dalunk videoklip változata, illetve a november 12, egy újabb dalpremier időpontja, immár a 13 -ik dalunké,  a címe : “Anyósommal mit kezdjek” !

November 7- én fergetegesre sikerült a Royal Team 7-ik születésnapi partya, 460 személy és Bódi Csabi meghívott vendég és fellépő jelenlétében !

November 26 – egy újabb dalpremier időpontja , “A zene vonatán” címmel megjelent a tizennegyedik dalunk! November 27 pedig a “Gyere és táncolj” videoklip premierjének az időpontja , a Sláger TV képernyőjén!

Decemberben megjelent 15-ik saját dalunk “Ne nézz hátra” címmel, egy új dal új stílus !

 

2016 – Chicagói fellépés, felhőtlen mulatozások !

2015 Szatmárnémeti - köszönjük szépen , megmutattuk , hogy valójában nagyon sokan szeretnek itt bennünket

Jól kezdődött a 2016 – os év , hiszen két teltházas – szuper – pótszilveszteri buli Szatmárnémetiben és egy fergeteges Farsangi bál – a nagyenyedi RMDSZ szervezésében Nagyenyeden – van már mögöttünk ebben a hónapban, valamint egy újabb Royal Team feldolgozás látott napvilágot, Helló részeges címmel !

Februárban egy újabb saját dal készült el , már a tizenhatodik  “Mi adjuk a ritmust” címmel ! Ugyanebben a hónapban született egyezség egy tengerentúli fellépésről, Chicagóba kaptunk meghívást év végére, novemberre, ami minden előadó álma, de ugyanakkor elismerés is . E hónaptól két, jelenlegi csúcskategóriás kísérő-automatikás szintetizátor – Yamaha Tyros 5 és  Roland BK 9 segíti majd további munkánkat, ezáltal repertoár listánk is bővült illetve megújult !

Márciusban megjelent “Az a rendes iparos” – egy újabb feldolgozásunk hangfelvétele, majd áprilisban debütált a tizenhetedik saját dalunk , “Ölelj át” címmel !!! Ugyancsak e hónapban, elkészültek az “Anyósommal mit kezdjek” és “Ne nézz hátra” című dalok videoklip felvételei !

A nyár igen tartalmas volt és fennállásunk óta a legtöbb fellépéssel büszkélkedhetünk ebben a periódusban, rengeteg lakodalom de ugyanakkor nagyon sok 1 órás fellépések is színesítették műsorprogramunkat, remek koncertek és óriási hangulat volt jellemző fellépéseink során. Ez alatt az idő alatt megjelent két újabb feldolgozás, “Ezekkel a sofőrökkel baj van” és “Jó nekem” címmel  illetve nagy erővel dolgoztunk, hogy szeptembertől újabb saját dalok és feldolgozások lássanak majd napvilágot. Májusban a Sláger TV stábjával két újabb videoklippet forgattunk az “Ölelj át” és “Helló részeges” dalokra, melyek ősztöl már láthatók a Sláger TV – ben.

Szeptemberben egy újabb Royal Team videoklip premier volt látható a Sláger TV – ben : “Ölelj át” címmel, illetve első Sztár Like műsorunk – melyben műsorvezetőként próbáltuk ki képességeinket – is debütált a Sláger TV képernyőjén , melyet aztán, még ebben a hónapban további hasonló felvételek követtek. E hónapban jelent meg legújabb feldolgozásunk “Asszony asszony az akarok lenni” címmel .

Októberben megjelent újabb feldolgozásunk “A szegedi csikós” címmel illetve elkészült és egy újabb videoklip premier örvendeztette meg a kedves rajongókat, címe  “Helló részeges” .

A 8-ik születésnapi partinkon, november elején volt hallható legújabb, saját dalunk, már a tizennyolcadik “Hálásak vagyunk címmel ! A novemberi hónap emlékezetes marad életünkben, hiszen még év elején meghívást kaptunk a tengeren túlról egy fellépésre, és ebben a hónapban el is jutottunk Chicagóba, és egy remek hangulatú bulin biztosítottuk a zenét az ottani magyarok  körében !

Decemberben megjelent 19- ik saját dalunk, “Szabadon élni” címmel ! December 27 – Budapest, Syma sportcsarnok – nagy mulatási party, melyen mi is  a fellépő kollégákkal együtt óriási buli keretében énekelhettük el dalainkat !

Köszönjük szépen mindenkinek aki mellettünk volt az elmúlt évben, aki eljött rendezvényeinkre, aki megosztott legalább egy fotót rólunk, vagy hallgatta dalainkat, aki megtekintette feltöltéseinket Youtube vagy Facebook oldalainkon, aki legalább egyik megosztásunkat like – ta !
Köszönet a több ezer újévi jókívánságokért, nagyon jól esett, igyekeztünk mindenkinek valahogy válaszolni, legalább egy like formájában, őszintén – tudjuk, hogy sokan vagyunk, azt viszont, hogy ennyien ez kissé meglepő volt számunkra, viszont nagyon jó érzéssel tölt el bennünket és erőt ad ahoz, hogy a 2017 – es évet még több dallal és fellépéssel illetve a veletek való találkozással – közösen – szebbé és emlékezetesebbé varázsoljuk !
Ehez kérünk mindannyiunk részére a Jó Istentől erőt és egészséget – Békés, Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek – őszinte baráti szeretettel – Royal Team !

 

2017 – A  lehetőségek éve 

 

Év elején két fergeteges pótszilveszterrel indítottunk, majd megjelent a Sláger TV – ben, a tavaly ősszel, Chicagóban forgatott új videoklippünk ” A zene vonatán”  címmel !

Februárban Valentin napi party és további telített hétvégék teszik lehetővé azt, hogy sok rajongóval és baráttal közösen bulizhassunk és énekeljünk !

Március – ezt a hónapot nem nevezhetjük unalmasnak, hiszen nagyon sok fellépés, egy fergeteges Nő napi party és több mint 6 ezer km van mögöttünk ! Megjelent legújabb saját dalunk a “Szeretem az édesanyám” címmel, amely nagyon sokak kedvence lett rövid időn belűl ! Még e hónapban elkészült a dal klipváltozata, amely az anyák napján lesz elérhető minden kedves rajongó és Sláger TV néző számára 🙂

 

 

 

 

 

 

 

14 hozzászólásVélemény, hozzászólás?

Elérhetőség


Mottónk: "Ha megtudsz nézni valamit a saját szemeddel és meghallgatni valamit a saját füleddel , akkor nincs szükséged arra , hogy mások véleményére hallgass."

Telefon
+40 740 031 221
+40 740 751 241

Cím
Szatmárnémeti , Erdély

E-mail
zenekar@royalteam2008.hu
royalteam2008@yahoo.com
royalteam2008@gmail.hu

Videok

Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PLErNU6Ft91cXEOirCq8M1myBP0ddFYCww belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Iratkozzon fel e-mail címével

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozzon a blogra és értesítést kapjon az új üzenetekről e-mailben.

Csatlakozás a többi 165 feliratkozókhoz

Partnerek

 
 

Web Statisztika

  • 0
  • 74
  • 16
  • 107
  • 24
  • 1 201
  • 3 974
  • 2 226 421
  • 153 146