A lakodalmakon fellépő Royal Team Zenekar

logo

 

Royal Team Zenekar

A zenekar egyik profilja az esküvői partikon ,vacsorákon történő élőzene szolgáltatása. A zenekar tagjai több száz ilyen jellegű rendezvényen bizonyították már rátermettségüket . Ebben az esetben Royal Team Zenekar – ról beszélünk .

 

Amit rólunk tudni kell

Nem playback , nem midi , nem negatív , nem karaoke !!!

Zenekarunkra jellemző, a saját hangszerelés és hogy csak kizárólag élőzenét szolgáltat. Nem használunk: Midi fájlokat, Mp3  alapokat, előre megszerkesztett, zenéket stb.. Mindíg magunkat adjuk , minden egyes alkalommal, az általunk megszólaltatott hangszereken.

            A Royal Team Zenekar mindig élőben zenél és adja elő a dalokat  !!!

 

Tisztelt Rendezvényszervező !

Ezúton szeretnénk szíves figyelmét felhívni arra , hogy :

 • Lakodalmakon
 • Bornapokon , Szüreti bálokon
 • Partykon és Farsangi mulatságokon
 • Családi és Céges rendezvényeken
 • Születésnapokon
 • Egyébb összejöveteleken

Igény szerint, hangszeres kísérettel 10 – 11 órás élő, önálló műsort  vállalunk !!

 

Mivel Erdélyben is bejegyzett cégként működünk , Best Royal Team 2008 SRL néven , ezért természetesen számlaképesek vagyunk .

 

Kedvező ár és színvonalas zeneszolgáltatás lakodalmak, eljegyzések, születésnapok, névnapok, bálok, nosztalgia estek, szilveszteri bulik, utcabálok, legénybúcsúk, vállalati, céges, kerti partik, szalagavatók, bankettek és más családi és egyébb hasonló rendezvények alkalmából . 

 Egy rendezvény sikeres lebonyolításához az egyik legfontosabb tényező a hangulatos és minőségi zeneszolgáltatás. Mi ebben tudunk Önnek segíteni.
Műsorunkat mindig a rendezvény jellege és a résztvevők életkorának figyelembevételével állítjuk össze a magyar és külföldi előadók slágereiből, a 60-as évektől a mai kor zenei stílusáig, a disco- tól a mulatós zenéig.

 

 Zenei szolgáltatásunk a néhány órástól az egész éjszakára kiterjedő rendezvényekre biztosít igényes szórakozást. Célunk, hogy mindig az adott rendezvény hangulatához és vendégköréhez igazodó zenei műsorszámokkal szórakoztassuk közönségünket, így nyújtva nekik maradandó élményt.

 A lakodalmas, vagy más alkalomból szervezett rendezvény zenei hangulatát tovább fokozhatják – zenekarunk által használt – minőségi fénytechnikai  felszereléseink is.

 Ezek az eszközök a gyakorlatban kedvező fogadtatásra találtak, ezért rendezvényeinken  használunk fényeffektusokat is , ezek használata ingyenes , ajándék zenekarunk részéről  .

 

Itt kívánjuk megjegyezni , hogy soha egyetlen meghívást sem mondtunk vissza , ha már elköteleztük magunkat !!!

Mindig az első megrendelővel kötött szerződésnek teszünk eleget. Ezt az elvünket semmilyen anyagi előnyért nem adjuk fel. Nem teszünk különbséget kis létszámú lagzi, nagyobb lakodalmas, vagy többszázas falunap rendezvény között.

  A Royal Team Zenekar nem dohányzik és nem fogyaszt alkoholt !!! minket a buli, a jó hangulat motivál! Kínálatunk széles! Változatos műsorral tehetjük kellemesebbé szórakozását minden korosztálynak . Műsoridőben, jellegében megegyezünk.

Műsorunkat sok éves tapasztalattal állítjuk össze, hogy  kiváló színvonalon és maradék nélkül szolgáljuk ki a rendezvény lakodalmas-, mulatós- és tánczene érdeklődőit.  Hányszor történt, hogy megállapodtunk a szervezővel, milyen dalokat kell játszani, de pár szám után kiderült jobb, ha saját szememre és fülemre hallgatok. Bevált. Ez a megszerzett tapasztalat, amihez idő kell.  A jó hangulatot  szakmai múltunkkal, és a tánc-zene iránti szeretetünkkel, ezenkívül a szórakoztatáshoz elengedhetetlen elhivatottsággal tudjuk biztosítani.

Repertoárunk színes, folyamatosan bővülő.  Ha kell lakodalmas zenét játszunk  , (lakodalmakban magyar-nótát is) vagy igény szerint színvonalas szórakoztató műfajra váltunk (hagyományos tánczene, mai vagy régebbi slágerek) .

Fontosnak tartjuk elmondani magunkról, hogy nálunk alapkövetelmény a rugalmasság: mindig alkalmazkodunk a rendezvény adott elképzelés szerinti lebonyolításához, a már leírtak alapján.
Nagy hangsúlyt fektetünk a megszólalás minõségére. A zeneipar forradalmasítása ,  sokszínűsége ,  szükségessé tette a digitális zenélés lehetőségeinek az elsajátítását is. Csakis ennek köszönhető, hogy napjaink zenéje, szinte az eredetivel egyező módon hallható a Royal Team Zenekar előadásában. A három különbözõ énekhang, illetve  azok kombinációi lehetõséget teremt számunkra, hogy minden ismert zeneszámot, slágert, lakodalmas, mulatós számokat a lehetõ legélvezetesebb formában tudjuk elõadni. Természetesen az ének el kell, hogy térjen az eredetitől, hiszen azt mi énekeljük mindig élőben,  nem playbackelünk !

Minden műsor alkalmával igyekszünk ráérezni a közönség pillanatnyi hangulatára, és ha nincs a szervezővel előzetesen egyeztetett műsor, akkor a közönség reakcióját figyelve alakítjuk zenei műsorunkat. Szünetet a lehető legkevesebbet tartunk !!!

 Köszönjük hogy látogatásával megtisztelte zenekarunkat, és kínálatunk felkeltette érdeklődését.
Árajánlat kérésért kérjük kattintson az “Árajánlat kérése”  majd a “Royal Team Zenekar – Lakodalmak” menűpontokra és küldje el nekünk.  

Amennyiben 48 órán belül nem kap választ, kérjük telefonáljon, mert előfordulhat, hogy nem kapjuk meg az árajánlatkérését. 

Üdvözlettel a Royal Team Zenekar !

Vélemény, hozzászólás?

Elérhetőség


Mottónk: "Ha megtudsz nézni valamit a saját szemeddel és meghallgatni valamit a saját füleddel , akkor nincs szükséged arra , hogy mások véleményére hallgass."

Telefon
+40 740 031 221
+40 740 751 241

Cím
Szatmárnémeti , Erdély

E-mail
zenekar@royalteam2008.hu
royalteam2008@yahoo.com
royalteam2008@gmail.hu

Videok

Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PLErNU6Ft91cXEOirCq8M1myBP0ddFYCww belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Iratkozzon fel e-mail címével

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozzon a blogra és értesítést kapjon az új üzenetekről e-mailben.

Csatlakozás a többi 165 feliratkozókhoz

Partnerek

 
 

Web Statisztika

 • 0
 • 73
 • 15
 • 107
 • 24
 • 1 200
 • 3 973
 • 2 226 420
 • 153 145