logo

2012, 2013, 2014, 2015, 2016 után 2017 – ben is

a Sláger TV képernyőjén a Royal Team !

 

slager

Egy kis rövid történelem 🙂  :

2012 novemberében zenekarunk meghivást kap az akkor még  Nóta TV – Lagzi Bár Didivel című műsor egyik élőfelvételére. Nagy megtiszteltetés volt ez számunkra , köszönet ezért mindenkinek , akik bíztak bennünk és kitartottak melletünk !!!

Nagy örömünkre szolgált , hogy zenekarunk 2013 szeptemberében és októberében egy – egy újabb meghívást kapott és részt vehetett október 1 – én Tiszaújvárosban illetve november 12 – én Egerváron az akkor még  Nóta TV  “Eszem-iszom dínom-dánom” című mulatós műsorának a karácsonyi és szilveszteri  felvételén is.

2014 első negyed évében további felkérések érkeznek és a rendszeres szereplések az akkor még Nóta TV  “Eszem-iszom dínom-dánom” és “Pertu Party” műsorok felvételein, bíztatóan hatnak a zenekar további munkájára !

Az egyik  legfontosabb dolog  és zenekarunk életében az eddigi legnagyobb mérföldkő, az 2014 április végén, a SLÁGER TV – vel  kötött megállapodásunk , és büszkék vagyunk arra , hogy most már mi is a SLÁGER TV csapatát erősíthetjük !!!!

A 2014 – es év, az eddigi legsikersebb és “legtermékenyebbnek” mondható a zenekar életében. Folyamatosan születtek a saját dalok, melyek a Sláger TV segítségével nagyon ismertekké váltak , olyannyira hogy 4 – 5 ezres tömeg velünk énekelte fellépéseink alkalmával . További számtalan Sláger TV szereplés és koncert jeles bizonyítéka annak  , hogy jó úton haladunk a kitűzött cél felé .

A 2015  – ös év,  továbbra is a Sláger TV állandó fellépőiként köszöntött ránk  , hiszen a 2014/2015 karácsonyi és szilveszteri műsorok előadói között ismét megtalálható volt az erdélyi Royal Team !

2015 márciusában már új énekesnőnk , Boda Bianka vette át Ingrid helyét a csapatban , aki már az első  TV felvételen nyújtotta,  nagyon meggyőző  és kimagasló teljesítményével elnyerte a szakma elismerését és nagyon sok rajongónk szívét .

2016 – Újdonság számunkra a  Sláger TV által szervezett wellness hétvégéken történő megjelenésünk és először kapunk meghívást a Sláger TV Sztár Like című műsorában mint műsorvezetők! Nagy megtiszteltetés számunkra, ezzel egy nagy álmunk vált valóra! Természetesen továbbra is állandó fellépői maradunk a Sláger TV  “Eszem-iszom dínom-dánom” és “Sláger TV Party” műsorainak illetve naponta többször találkozhatnak velünk a kedves nézők a Sláger TV Party Best Of , valamint a Reggeli-, Délutáni- és Esti Vígadó, a Sztár Like és Zeneposta műsorokban.

Aki szeretne megnézni : TV szerepléseink kattintson ide  , az egyébb fellépéseken illetve koncerteken készült felvételeket kattintson ide a videoklippeket kattintson ide  és már nézheti is őket !

További videoklippek :

 

Üdvözlettel a Royal Team !

3 hozzászólásVélemény, hozzászólás?

Elérhetőség


Mottónk: "Ha megtudsz nézni valamit a saját szemeddel és meghallgatni valamit a saját füleddel , akkor nincs szükséged arra , hogy mások véleményére hallgass."

Telefon
+40 740 031 221
+40 740 751 241

Cím
Szatmárnémeti , Erdély

E-mail
zenekar@royalteam2008.hu
royalteam2008@yahoo.com
royalteam2008@gmail.hu

Videok

Error type: "Forbidden". Error message: "The request cannot be completed because you have exceeded your quota." Domain: "youtube.quota". Reason: "quotaExceeded".

Did you added your own Google API key? Look at the help.

Check in YouTube if the id PLErNU6Ft91cXEOirCq8M1myBP0ddFYCww belongs to a playlist. Check the FAQ of the plugin or send error messages to support.

Iratkozzon fel e-mail címével

Adja meg e-mail címét, hogy feliratkozzon a blogra és értesítést kapjon az új üzenetekről e-mailben.

Csatlakozás a többi 165 feliratkozókhoz

Partnerek

 
 

Web Statisztika

  • 0
  • 74
  • 16
  • 107
  • 24
  • 1 201
  • 3 974
  • 2 226 421
  • 153 146